Balık yağı tüketirken kokusuna ve tadına dikkat edilmeli uyarısı
Prof. Dr. Ayper Somer, balık yağının tazeliğini koruması ve hijyenik olmasının önemli olduğunu belirterek, bunların havayla temas etmeleri durumunda tat ve kokularının bozulabileceğini ifade etti.
Benzer Haberler
MANŞETX GAZETESİ'NİN BURSA VE ANKARA'NIN HAZİRAN SAYILARI ÇIKTI!
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLACAK!
Ev Tekstilinde ‘HOMETEX’ Rüzgarı Esti
MANŞETX GAZETESİ'NİN 14.YIL 356. ANKARA-BURSA MAYIS SAYILARI ÇIKTI!
TURAN SANCAĞI TEŞKİLATI GEMLİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK KONSERİNDE BULUŞTU!
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU TURAN SANCAĞI TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI HALİT GÖKHAN GÜL OLDU!
İNCE MEDYA GRUP,19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADI!
Türk Dünyası Tarım Zirvesi Bursa’da Gerçekleşiyor “Tarımda Keşke Dememek İçin Bugünden Harekete Geçiyoruz”