Denizli’de Gıda Denetimlerine Ramazan Ayında Hız Verildi
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca halkın güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla gıda denetimlerini artırdığını duyurdu. İl Müdürü Şakir Çınar, Ramazan’ın önemine ve farklı atmosferine vurgu yaparak, özellikle un ve unlu mamuller, pasta ve tatlılar, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri gibi tüketimi artan sektörlerde denetimlerin sıkılaştırıldığını belirtti.
- 26 Mart 2024, 12:28
- 500
- 0
Toplu iftarların yapıldığı yerler ve bu yerlere yemek sağlayan işletmeler de dahil olmak üzere, teknik ve hijyenik şartların titizlikle kontrol edildiği ifade edildi. “Ramazan Paketi” adı altında satılan gıda paketlerinin son tüketim tarihi ve etiket bilgileri de denetimler kapsamında yer alıyor. Gerekli durumlarda, gıda maddelerinden numuneler alınarak analiz ediliyor. Çınar, en iyi gıda denetçisinin bilinçli tüketiciler olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan karşılaştıkları herhangi bir gıda güvenliği problemi durumunda, ilgili İl veya İlçe Müdürlüklerine iletmelerini istedi. Böylece gerekli aksiyonların ve tedbirlerin alınabileceğini sözlerine ekledi.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Yazarlarımız
-
- Mustafa Tayar
- 11 Ocak 2023, 20:24
-
- Necmi İnce
- 11 Ocak 2023, 20:15
Editörün Seçimi
Merkez Nöbetçi Eczaneler






Anket
Anket Sonucu
Soru:
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
Toplam Oy Kullanıldı
Sosyal Medyada Biz
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu
Nebyan Doğal'a İş Girişim Sermayesi'nden 2 milyon dolarlık yatırım
MİGROS DENİZ MARKET YAZ SEZONUNA MERHABA DEDİ
MANTAR İLE MERHABA' PROJESİ ORGANİK ATIKLARDAN KÜLTÜR MANTARINA
Bayram sofralarından sebzeyi de eksik etmeyin!
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın