Telefon
WhatsApp
Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığının işletmeden çatala güvenli gıda politikasına istinaden entegre beyaz et üretim tesislerinde denetimler rutin aralıklarla devam ediyor. Bolu’da yapılan denetimler hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya AR; “Bakanlığımızın gıda güvenliği politikasına istinaden İlimizde yer alan ve Türkiye üretiminin %33-35 aralığında üretimine tekabül gelen beyaz et üretim tesislerimizde denetimlerimiz düzenli aralıklarla devam ediyor. Tüketicilerimizin güvenli gıdaya ulaşması adına bakanlığımız üretimin her aşamasında gerekli kontrol ve denetim mekanizmaları ile gerekli tedbirleri almaktadır. İlimizde 6 Broiler 1 Hindi olmak üzere 7 kesimhanemiz günlük 1 milyon aylık 25 milyon adet kesim gerçekleştirerek Bolu ve ülke ekonomimize önemli bir katma değer sağlamaktadır. Güvenli gıdanın sürekliliğini sağlamak adına gerek üretim gerekse tüketim aşamasında kontrol ve denetim çalışmalarımız yıl boyu sürmekle birlikte vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuzlukları ALO 174 GIDA ve 112 hattına 7/24 iletebilirler” dedi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Yazarlarımız

Merkez Nöbetçi Eczaneler

Adıyaman/Merkez
Yılmaz Eczanesi
0416 216 36 44
Yunus Emre Mah. Şifa Cad. 400 Yataklı Araştırma Hastanesi karşısı No:14/E


Adıyaman/Merkez
Kardeşler Eczanesi
0416 216 47 97
Eskisaray Mah. 702. Sokak 1Nolu Sağlık Ocağı Araç Girişi Kapısı Karşısı No:11


Adıyaman/Merkez
İlkay Eczanesi
0416 216 75 51
Altınşehir Mah. Gazihan Cad. AltınŞehir 6 Nolu ASM Karşısı Güloğlu Pastanesi yanı No:14/B


Sinop/Merkez
Şifa Eczanesi
03682715732
KORUCUK KÖYÜ TIRKISLAR MAH. NO:10/B


E-Bülten Aboneliği