SÜT ENDÜSTRİSİNDE YEREL GÜÇ, KÜRESEL VİZYON
Süt sektörü, hem yerel hem de ölçekte hızla değişmekte olan ürünler, teknolojik gelişmeler ve faktörlerle dönüşüm gerçekleşmektedir. Bu değişim ayak uydurmak ve sektöre daha faydalı hale getirmek amacıyla Ulusal Süt Konseyi tarafından düzenlenen Ulusal Süt Zirvesi, 20-23 Kasım 2025 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Zirve, süt endüstrisinin tüm temsilcilerini bir araya getirerek sektörde en güncel konularını ele almayı, yeni iş birliklerine zemin hazırlayarak süt endüstrisini daha güçlü adımlarla geleceğe taşımayı amaçlıyor. 500'den fazla şirket, 40'ı faaliyet gösteren ve 100'ün üzerinde belgede yer alan zirve, sektördeki en sonuncusunu paylaşarak ulusal ve uluslararası iş birliklerini teşvik edecek. Yerel Güç, Küresel Vizyon ilişkileriyle büyümenin en büyük buluşma noktası olan Ulusal Süt Zirvesi'nde, sektörün bugünü ve yarını sektörünün tüm bileşenleriyle seçilecek…
Zirve kapsamında interaktif paneller, fuar alanı, sosyal etkinlikler ve medya görünürlüğü gibi pek çok fırsat sunuluyor. Türkiye'nin dört bir yanında gelecek olan sektör temsilcileri ve uluslararası olanlar, sektördeki yenilikleri paylaşarak süt endüstrisinin şekillendirecek. Yerel Güç, Küresel Vizyon ilişkileriyle düzenlenen zirve, sektöre yön veren önemli bir platform olarak öne çıkıyor.
ULUSAL SÜT KONSEYİ SEKTÖRÜN GELECEĞİNE YÖN VERİYOR
Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Can: “Ulusal Süt Zirvesi'nde ele alınan konular arasında süt dijital dönüşüm ve küresel pazarlara açılabilir, global markalaşma yolunda patent, idare işaretleri ve yerelsel kritik önemli yer alıyor. Tüketici koşulları, marka yaratımı gibi konuların yanı sıra, ürünler ve yeni nesil beslenme trendleri de yatırılacak. İklim değişikliğinin süt hayvancılığına etkileri ve hayvan refahı konularına da odaklanılacak zirvede, başarılı kadın sektörünün yeri ve kadınların süt endüstrisine katkıları ön planda çıkarılacak.
Benzer Haberler
SÜT ENDÜSTRİSİNDE YEREL GÜÇ, KÜRESEL VİZYON
Terapötik Beslenme Bilimi, Sağlıklı Yaş Alma Stratejilerinde Yeni Bir Çağa Girdi
Beslenme Reçeteye Girdi: Sağlığın İlacı Sofrada
MUCİZE BESİN KARADUTUN FAYDALARI
Milk Academy'ye Yeni CEO Ataması
İBB'den İstanbullu Çiftçiye Bir Destek Daha: Kuru Fasulye ve Nohut Tohumu Hibesi Başladı
Eskişehir'den Sofralara "Dorlion" Bereketi: 5 Litrelik Zeytinyağı Satışta!
Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!