Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliği ile üretimden etiketlemeye kadar birçok alanda önemli değişiklikler yapıldı. Eski tebliğ yürürlükten kalkarken, işletmelere uyum için Eylül ayına kadar süre tanındı.
Benzer Haberler
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu
Nebyan Doğal'a İş Girişim Sermayesi'nden 2 milyon dolarlık yatırım
MİGROS DENİZ MARKET YAZ SEZONUNA MERHABA DEDİ
MANTAR İLE MERHABA' PROJESİ ORGANİK ATIKLARDAN KÜLTÜR MANTARINA
Bayram sofralarından sebzeyi de eksik etmeyin!
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın