Türkiye'de Et Tüketimi Avrupa'nın Yarısı Bile Değil
Kırmızı et, yüksek fiyatlarla sofralardan giderek uzaklaştı. İkame olarak sofrada yer alan beyaz et de alternatif olmaktan çıkıyor. Ülkede kişi başına et tüketimi dünya ve gelişmiş ülkelerin ortalamasının gerisinde kaldı.
Benzer Haberler
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu
Nebyan Doğal'a İş Girişim Sermayesi'nden 2 milyon dolarlık yatırım
MİGROS DENİZ MARKET YAZ SEZONUNA MERHABA DEDİ
MANTAR İLE MERHABA' PROJESİ ORGANİK ATIKLARDAN KÜLTÜR MANTARINA
Bayram sofralarından sebzeyi de eksik etmeyin!
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın