TÜSEDAD: Çiğ Süt Üretim Tavsiye Fiyatı 25,2 lira Olmalıdır
Türkiye Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), Şubat ayına ilişkin çiğ süt üretim maliyetini açıkladı. Dernek tarafından yapılan hesaplamaya göre, 1 litre soğutulmuş çiğ sütün maliyeti 21,08 TL olarak belirlenirken, soğutma bedeli hariç sıcak süt maliyeti ise 19,58 TL/lt olarak hesaplandı.
Benzer Haberler
Beslenme Reçeteye Girdi: Sağlığın İlacı Sofrada
MUCİZE BESİN KARADUTUN FAYDALARI
Milk Academy'ye Yeni CEO Ataması
İBB'den İstanbullu Çiftçiye Bir Destek Daha: Kuru Fasulye ve Nohut Tohumu Hibesi Başladı
Eskişehir'den Sofralara "Dorlion" Bereketi: 5 Litrelik Zeytinyağı Satışta!
Tereyağı ve Sadeyağ Üretiminde Yeni Dönem!
FAO: Küresel Gıda Fiyatları Mart Ayında Yatay Seyretti
İthalat Et Fiyatlarını Düşürmedi!