TÜSEDAD: Çiğ Süt Üretim Tavsiye Fiyatı 25,2 lira Olmalıdır
Türkiye Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), Şubat ayına ilişkin çiğ süt üretim maliyetini açıkladı. Dernek tarafından yapılan hesaplamaya göre, 1 litre soğutulmuş çiğ sütün maliyeti 21,08 TL olarak belirlenirken, soğutma bedeli hariç sıcak süt maliyeti ise 19,58 TL/lt olarak hesaplandı.
Benzer Haberler
Beyaz peynir ve karpuz saati
İÇİM SÜT, TİRE’DEKİ YENİ YATIRIMIYLA ÜRETİM VE İHRACAT KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Ege Bölgesi'nde gıda sektöründe ihracatını en çok artıran hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü oldu
Nebyan Doğal'a İş Girişim Sermayesi'nden 2 milyon dolarlık yatırım
MİGROS DENİZ MARKET YAZ SEZONUNA MERHABA DEDİ
MANTAR İLE MERHABA' PROJESİ ORGANİK ATIKLARDAN KÜLTÜR MANTARINA
Bayram sofralarından sebzeyi de eksik etmeyin!
Bayramda Et Tüketiminizi Sağlıklı Planlayın